Opleidingsscholen VO

Opleidingsscholen voortgezet onderwijs

Heb je juist belangstelling voor het voortgezet onderwijs dan bieden we je de volgende mogelijkheid.

De Almeerse Academische Opleidingsschool (AAOS)
De AAOS is een geaccrediteerde opleidingsschool. Binnen de AAOS werken acht scholen voor voortgezet onderwijs samen met de Hogeschool van Amsterdam, Hogeschool Windesheim, Hogeschool Utrecht en de Interfacultaire Lerarenopleidingen (ILO, UvA) aan het opleiden van studenten. De scholen zijn: Arte College, Buitenhout College, De Meergronden, Echnaton, Helen ParkhurstMontessori Lyceum FlevolandOostvaarderscollegePro Almere.

Binnen de AAOS richt men zich op het begeleiden en opleiden van studenten; daarnaast wordt ook gewerkt aan de professionalisering van docenten in de organisatie. Elke school heeft een uniek accent, zodat studenten kunnen kiezen voor een omgeving die het beste past. Er zijn stageplekken voor alle vakken en alle jaren. Tevens worden verschillende workshops en activiteiten aangeboden, waarmee studenten meer grip krijgen op hun toekomstig werkveld.
Stagelopen binnen de AAOS vraagt een actieve, onderzoekende en reflectieve houding van studenten.
Ben je geïnteresseerd, stuur een mail naar AAOS@asg.nl met de volgende gegevens: je CV, je motivatiebrief voor de school van je keuze en het sollicitatieformulier.