Koers

Koers

De Almeerse Scholen Groep (ASG) wil iedere leerling het best mogelijke onderwijs bieden. Dat is een grote ambitie, maar ook een ambitie die bij ons past.
Iedere vier jaar leggen we samen vast welke resultaten we willen halen om die grote ambitie blijvend te bereiken.

Koers 26

In 2022 bouwt ASG aan Koers 26, ons strategisch beleidsplan voor 2023-2026. Dit doen we onder andere in drie bijeenkomsten van ASG Draait Door, samen met leerlingen, ouders, medewerkers, medezeggenschap, toezichthouders en samenwerkingspartners.

ASG Draait Door 7 juni
De eerste bijeenkomst van ASG Draait Door was op 7 juni. Deze kun je hier terugkijken.
Of bekijk de korte aftermovie hier. De toegift van Arte-leerlingen Nina en Olivia (winnaars 2022 Kunstbende Flevoland) bekijk je hier.  

ASG Draait Door 13 juni
Maandag 13 juni was de tweede bijeenkomst van ASG Draait Door. Via deze link kun je de uitzending terugkijken. Of bekijk de korte aftermovie hier.

ASG Draait Door 13 september
Op 13 september volgt de laatste ASG Draait Door, van 19.30-20.30 uur. Dit wordt een hybride bijeenkomst: je kunt thuis óf in de zaal meedoen. Wil je fysiek aanwezig zijn, dan is aanmelden nodig; dit kan hier. Digitaal meedoen kan hier. Via de link om digitaal mee te doen kun je de uitzending achteraf ook terugkijken, alleen ontbreekt dan de mogelijkheid bij te dragen aan Koers 26 via de interactieve chat.

Wees van harte welkom!